Monturen-glazen

Openingsuren: Di-Vr: 9u-12u30 - 13u30-18u | Zaterdag: 9u-12u30 - 13u30-17u

 

 

 

BRILLEN

Bij Optiek Somers kan U een zeer ruim assortiment van monturen vinden.

Onze monturen worden met de grootste zorg voor U geselecteerd. Wij hebben oog voor de nieuwste brilmode, maar hechten tevens veel belang aan kwaliteit en comfort.

U kan bij ons diverse stijlen van monturen vinden, van zeer modern tot stijlvol klassiek en dit uiteraard in verschillende prijsklassen.

Om U te adviseren bij de juiste keuze van uw montuur kan u rekenen op ons professioneel advies en werken wij ook met behulp van foto’s. Via ons RVT toestel kunnen wij verschillende foto’s naast mekaar plaatsen zodat u de juist keuze kan maken.

U kan bij ons ook steeds terecht voor het onderhoud en aanpassen van uw montuur. Enkele merken uit ons ruim assortiment zijn:
Lindberg, Silhouette, Adidas, Calvin-Klein, Ralph-Lauren, Titanflex,You’s, Prodesign,Lafont, Bellinger,...                                      
          GLAZEN

Een mooie bril gevonden? Nu nog de juist glazen natuurlijk!

De laatste jaren is er een enorme evolutie geweest op vlak van brillenglazen. Zowel in glas als in kunststof is het tegenwoordig mogelijk om de glazen veel dunner en lichter te maken dan voorheen.

Een andere grote evolutie kunnen we ook opmerken in de multifocale glazen. We gaan nu meer en meer naar individuele maatoplossingen omdat ieder persoon uniek is. Niet iedereen kijkt op dezelfde manier, doet hetzelfde werk en heeft dezelfde verwachtingen.

Hiervoor is onze winkel uitgerust met een RVT Terminal. Met dit ingenieuze apparaat kan zeer nauwkeurig worden bepaald (door middel van foto’s) hoe het glas correct in de bril moet worden geslepen.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsglazen.
Enkele van onze glasleveranciers zijn: Rodenstock, BBGR, Seiko, Zeiss, Hoya